Isolering i Örebro, Eskilstuna och Västerås

  WG Isolering AB jobbar med lösullsisolering från ledande varumärken. Vi tilläggsisolerar i hus och lokaler, allt från golv till tak för företag och privatpersoner. Självklart hjälper vi även till med isoleringen vid nyproduktion där vi sprutar in isoleringen i väggar och golv samt även på vinden. Med över 20 år i branschen så har vi all den erfarenhet och kompetens som krävs för att kunna utföra ett riktigt bra jobb av högsta kvalité. Ett korrekt isolerat hus är viktigt dels för att få ett behagligt inomhusklimat men också ur ett ekonomiskt där du sparar mycket energi på att ha ett hus eller en lokal som isolerats korrekt. Det varierar mycket från byggnad till byggnad vad som krävs, nyare hus har till exempel ofta inbyggd ventilation vilket gör att du kan isolera betydligt mer än på ett äldre hus som förlitar sig på självdrag för ventilationen. Vi utgår från Örebro men jobbar även i Eskilstuna och Västerås med omnejd.

  Process går till som så att efter vi har haft kontakt med dig som kund skickar vi en offert på jobbet ni behöver ha gjort. Vi går därefter vidare genom att vi åker ut med vår lastbil med all nödvändig utrustning och drar därefter in en slang i huset för att fördela lösullsisoleringen. Möjligheten att dra in en slang gör att det blir minimal nedskräpning vis isoleringen. Vi har all kunskap som behövs för att ert projekt ska bli riktigt bra!

  Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

  Våra leverantörer

  ISOVER InsulSafe - Lösull för värmeisolering

  - En ren, säker och CE-märkt lösullsisolering av glasull
  - Obrännbart material - Euroklass A1
  - Isoleringen består av garanterat 70 % återvunnet glas

  ISOCELL Cellulosaisolering - Svensktillverkad lösull

  - Träfiberbaserat med utmärkta egenskaper, använts i tusentals år
  - Naturligt motståndskraftigt mot skadedjur, insekter, mögel, röta och brand.
  - miljö –och hälsovänligt isoleringsmaterial

  Verksamhetsområden

  Isolering

  WG Isolering AB jobbar med lösullsisolering från ledande varumärken, vi tilläggsisolerar i hus och lokaler, allt från golv till tak för företag och privatpersoner.

  Läs mer

  Tätskikt & tätskiktsprodukter

  Vi monterar tätskikt samt erbjuder även försäljning av tätskiktsprodukter, allt för att göra det enkelt för dig som kund!

  Läs mer

  Snickeriarbeten - Vindar

  WG Isolering AB utför arbeten på vindar i kombination med isoleringen, allt från landgångar till vindavledare.

  Läs mer